SENE SONU İŞ VE İŞLEMLERİ

*1.2.3. sınıflar 2.dönem için ders notu girişleri yapılacak

*1. Dönem notlarının geçerli olmasını isteyen öğrenciler için ders içi etkinlik katılım puanı verilmeyecektir.

*Ana sınıfları öğrenciler için gelişim raporlarını dolduracaklar.

*Öğrencilere her dönemde her bir dersin haftalık ders saati sayısı 2 ve daha az olanlara 2, haftalık ders saati sayısı 2 den fazla olanlara ise 3 defa ders etkinliklerine katılım puanı verilir.

*e okul veli bilgisi olmayan öğrenciler okul idaresine bildirilecek, bildirilmediği takdirde öğrencinin veli bilgisi karneye çıkmamaktadır. (1.2.3.4. sınıflar)

*Öğretmen karne görüşü sisteme muhakkak girilecek el ile yazılmayacaktır. Çünkü e okul sisteminde öğretmen karne görüşü boş gözükmektedir. Bu da bakanlıkça görülmektedir. (1.2.3.4. sınıflar)

*Öğrencinin okuduğu kitap sayısı e okul sistemine girilecek. (1.2.3.4. sınıflar)

*Öğrenci davranış notları e okul sistemine girilecek.(1.2.3.4. sınıflar)