Harmanlı Rauf Şenbaş ve Yunus Şenuz İlkokulu
Harmanlı Rauf Şenbaş ve Yunus Şenuz İlkokulu, Harmanlı Köyü 22250 Uzunköprü Edirne

VİZYON

Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirebilmesini, toplumsal, milli ve ahlaki değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneği kazandırmaktır.

MİSYON

Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :1900

NORMAL

08.30-14.25

KALORİFER

Harmanlı Edirne arası 93 km Harmanlı Uzunköprü arası 24 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Harmanlı, Edirne ilinin Uzunköprü ilçesine bağlı bir köydür. Edirne´nin Uzunköprü ilçesine bağlı olan köy, adını geçmişte Bulgaristan´ın Harmanlı yerleşkesinden gelen göçmen sayısının fazla olmasından alır. Eskiden, harman yapım alanlarının fazla olmasından dolayı da Harmanlı ismi kalıcı hale gelmiştir. Köyün iklimi, Trakya Karasal iklimi. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.